wassup all...  

Posted by: afeq

hi semua..lame dah x memblogger kn diri sampi dah lupa yang aku de blog hehehe..asyik busy ngan facebook je smpi blog pon x penah bukak..bukan pe bler bukak blog nie nak kna perah otak utk PK nk post pe..if aku bukak facebook ley tgk ragam kwan2 aku ngn post diaorg kt wall or picture2 diaorg..selain tue commnet yang diberikan oleh pengunjung2 yang setia juga memberangsankan serta ley wt tergelak sendiri bler kite baca..quiz2 kt facebook pon ley mengisi masa lapang kite setelah boring membaca n mengoment di wall kwan2..
emm kite lupe kan kejap pasal facebook..skrg nie dah byk yg berubah kan..umur pon dah berubah, bdan pon dah berubah, perangai pon dah berubah n keadaan sekeliling pon dah berubah..mcam aku gak laa dah byk berubah..skrg pon aku dah tamat pengajian aku dan sedang bekerja part time (contract basis) di KLIA..kerja mmg totally different dr blaja..tyme blaja dlu ley gak ponteng2 tp tyme keje nie hmmmmm xley hilang kejap.. ade je org nk cari kite kan..if cari x jumpe haaa mulaa laah cakap kite menularlah, hilang laah n mcam2 propaganda yg di cetuskan..adoyaiii terima je laa rakan opis ku yang begini..xpe laa aku pon contract je ckup masa aku blah je pon if contract x ssambung..walaupe pon aku ucap kan tahniah kt diri aku sendiri kerna telah berjaya menamatkan zaman belajar aku dgn jaya nyer..walaupon aku x laa seberjaya org lain tapi aku bangga ngan diri aku sendiri coz aku dah habis belaja sampi degree..lebih bangga dari org yang sangkut di quit di tgah jalan je..hehehhe riak plak...ops tlebey sudey...
hmmm ape lagi ea yang dah berubah psal aku..haaa yang paling penting status aku, dlu couple n skrg aku dah single n available..mmg sedih bunyi nyer tapi ape kan daya nie semua keje tuhan..kite sebagai hamba nyer kena terima qadak dan qadar..simple word aku putus ngn dia coz dia ckp kiteorg x sefahaman and xde jodoh antara kite..saya doa kan one day awak akan jumpe dgn yang sefahaman ngan awak..setahun lebey ngan awak hanya laa suatu bnda yang sia-sia je..nak wat cam ner kan xde jodoh..awak pon lebey enjoy and bebas kan tanpa saya awak ckp, so enjoy laa ngan idup awak skrg yea..saya doa kan awak happy dgn hidup awak..
sedih mmg laa sgt sedih pada waktu ini..sayang yang kite bina telah lenyap dalam diri awk dalam msa beberapa minggu je..sedangkan rasa sayang saya pada awak sgt membara pada waktu ini..tapi apalah daya saya untuk menagih kasih kt awk..bialah saya pendam perasaan sayang sya ini agar ia teros semadi didalam hati saya..

This entry was posted on 5:35 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment