in tunnel...  

Posted by: afeq



pulak dah dlm trowong mne plak kami amik gmbr nie hahaha...artwork tbaru aku pic dlm tunnel..bob ttpu ngn pic aku nie..dia tnye kt mne pic nie..aku ckp kt trowong ketapi kt jay bee hahahah...xlah pic nie aku edit lol..oleh itu anda jgn lah ttpu ngn gmbr yea cam incik bob heheheh..sori bob..mntak maap

my horoscope...  

Posted by: afeq


Gemini is symbolized by the twins. Your ruling planet is Mercury and your element is air. Gemini personalities often have two sides. You have no trouble taking things in stride, but you like a peaceful balance in your life. You have a lot of creativity, especially when it comes to the written word. You are a great communicator and are very open to new ideas. You also have a strong desire to learn. Your best mates are Virgo, Libra, and Sagittarius

Gemini is the third sign of the Zodiac and associated with youth and versatility. Individuals born under this sign are thought to have a sociable, fun-loving, versatile, communicative, liberal and friendly character but one which is also prone to moodiness, inconsistency, superficiality, restlessness and laziness. In terms of anatomy, Gemini is said to rule the shoulders, upper arms, nerve fibers, lungs, thymus gland, trachea and bronchi, structural features of the clavicle, scapula, and humerus. In terms of geography Gemini is linked with United States of America, Australia, Belgium, Sardinia, Armenia, and Wales.

Among medieval astrologers, Gemini was thought of as a fortunate sign, and its subjects were considered to possess the qualities intense devotion, genius, largeness of mind, goodness, and liberality

ujung mggu yg mnarik  

Posted by: afeq

lama rse nyer x post blog..tetibe je teringt nk post tue pon sbb farah ckp pM Kamel nk cek blog..dah laa dia nk 20+ blog msti post..adoyai aku dah laa jenis mlas nk menaip nie..asyik post gmbr je org pon dah bowink tgk gmbr aku hahaha..

hmmmm nk citer pe ekk..xde yang menarik cume last week kami wat rombongan ke rumah feen ats urusan perkahwinan adik nyer..ahli jemaah diwakili oleh semua crew beta house hehehe..tahniah wat beliau..semoga kekal bahagia hngga ke ank cucu (chop2 cam x kena je t dah smpi de cucu cerai plak kn, tuka lah hngga akhir hayat heheh)..selesai je mjlis feen pada esok nyer kami merayap di bndar jay bee hehehe..destinasi pertama kami ialah city square..kami semua dah pakat2 nk tgk wayang..so pngung pilihan kami di city square..
smpi je kt c2 tros g beli tket..sbb kn kami semua nk enjoy so kami pilih cter yg ley wat kami tergelak so movee yg jd pliihan upin n ipin..cter dia mmg best mmg klaka hehehe..g lah tgk klu x caye (suport our local industry hehe)

abis je movee kami menerus kn perjalanan kami..destinasi kedua di danga bay..xde yg mnarik pon kt sne..sje jln jln amik gmbr pas tue snang aku nk edit hahahah..slesai je mjlis bergambar di danga bay kami menrus kn perjalanan kami..destinasi setrus nyer kedai mkn..peyot dah bkerongcong mse tue..lpar gler sehh..mmg kna mkn byk utk cover blik ruang2 kosong heheheh..kami mkn di kedai ikan bkar special..ok lah tmpt tue..bg aku average je lah..ttp xley lwan ikan bkar kt bgan lalang hehehhe (promote bagan tue)..

selsai je mkn kami meneruskn pjalanan..destinasi kami segamat..blik lah pe lg..byk kot keje nk wat..ary n zack nk present kot ari isnin..smpi segamat lebey kureng kol 11..smpi je msing2 dah kepenatan..smua menunjuk kn reaksi negative..smua dah x knal kwan2 lg cme knal bntal ngn tilam je hahahah (ary pnjm ayat skit)..

kami d white house...  

Posted by: afeq


hehehehe cam x percaye kn..tp tue lah kami..pic nie d ambil ketika kami berada d depan white house bersame president amerika Barack Obama hehehehe...
Obama (duduk kanan) dgn sukacita nyer mnjeput kami dtg kerumah nyer di ats urusan pendamaian perang di Gaza..kami sebagai wakil dari beta house telah diterbangkn secara exclusive nyer ke rumah beliau hehehehe (siap de bodyguard tue eskot)

**jgn percaya aku tipu je hehehehe..sbnr nyer pic nie semase kami berada dirumah feen ats urusan perkahwinan adik nyer yang berlangsung 20/2/09..duduk berbaju oren dan biru ialah ayah n atuk feen..

serabot...  

Posted by: afeq

arghhhhhh serabot nyer aku mlm nie...study x lagi..sok de 2 test..test macomm n eco..pas tue mlm nk grak JB plak..mmg terbaik tol skrg nie..da laa dlm pale otak nie zero..

aku serabot mcm nk tercabot naik motobot pegi segambot lalu beli penyedot jmpe badot wat lawak sipot hahahahahahahah

xtau pe aku taip..yg aku tau tgh serabot..jgn sebot sebot hahahaha

kami selama nyer da movee...  

Posted by: afeq


aikk kami selama nyer dah kuar dvd..gler ar maju btol kami nie heheheh..release on 20 02 2020 plak tue..gler gempak dah advertise skrg..btol2 wat marketing strategy nie..gempak gler..

kepada anda sekalian saksi kn lah kami selama nyer da movee..pelbagai aksi dan temberang bakal anda saksikan..jgn lupe tgk beramai2..ajak semua org kampung anda utk saksi kn kami..beli yg original..support our local industry hehehe...

 

Posted by: afeq

hehehe hasil karya aku yg t'baru..sori incik yusri pic anda xde dlm nie..sye xde smpanan pic kamu..

aish btol btol xde keje nie..rajin plak tue aku edit pic2 nie semua..hahaha time rajin kna time mlas aku..pe keje pon x jd..

-rajin kn diri mu afiq-
(pesanan penaja)

we the best  

Posted by: afeq


hehehe special edit for my friends..klu dah x de keje nie lah jd nyer..ade je pale otak aku PK nk wat keje..pdahal keje len yg bfaedah pnyer byk tp ttp wat keje yg x bfaedah nie..bgos g wat report issue ker, wat note ke ape ke..nie x len plak keje aku..

ape pon bnda nie dah jd hobi aku..cme kdang2 aku mlas je nk edit pic..kpd yg berkenaan save lah pic yg aku dah edit dlm pC anda yea heheheheh...daaa

friends 4ever..  

Posted by: afeq


nie lah kwan2 aku kt sgmat yg pling rapat ngn aku..mcam2 peel n mcam2 pangai diaorg nie..semua jenis otak gler gler..cam cter gler gler remaja hehehehe..mmg seronok mmg meriah..semua jnis hepi go lucky n free minded..x tau nk ckp pe lg...sje je nk expose kwan aku hahahahaah

sepetang  

Posted by: afeq

best nyer class eco cancel ari nie hehehhe...ley berehat kt umah lol..ari nie class pg je..ptg clas cancel..lect eco MC..cian dia sakit kot..xpe pe pon harap miss sembuh cpat..byk lg nk cover oooo b4 kami test 1 next week..
mlm nie de projek baik nyer..yusri msg td ajk men futsal mlm nie hehehe..so ini mlm de xtvt nk wat..xde lah bowink je..tp IM x bce lg..test 1 mggu nie..hahahah mati laaa aku..

4mat PC..  

Posted by: afeq

daymn...penat gler..dah ar bru smpi dr sepang..blom smpi pon lg umah sewa mak aku dah kol tnye next wik blik ke x?? adoyaii blik lg next wik..xpe lah bkn jauh pon dkat je kot..smpi je umah sewa aku on PC tros fomat PC..tgk kt destop aku byk gler pic bdak umah aku nie..ingt nk pndah kn kt D..sekali x ley nk move n x ley nk copy..gler power virus nie..langsung aku format kn je tros..sori ar amore brg lu x dpt diselamat kn hahahha..xpe lah lu msti de softcopy dia kn...

test....  

Posted by: afeq

alamak mggu depan test IM lol..x prepare pe lg..blog pon bru bpe je aku post..PM kamil nk cek dah..last week dah cek tp x kna turn aku lg..dah lah beliau suh post 20 post..aku bru de bpe je..mati laa aku

tekanan hidup...  

Posted by: afeq

arghhhh tkanan nyer hidup nie..npe pas 1 mslh dtg 1 lg mslh...hmmmmm nk lari dr mslh nie x ley..nk hadap mslh nie x daya lg dah..ape yg kte ley wat adalah b'sabar agar ianye solve dgn sndiri nyer..bia kn mse yg tentu kn segala nyer..aku cume kna duduk n perhatikan (just wait n see)...hurmmmmmmmm

hepi bufday to aein...  

Posted by: afeq

hepi bufday 2 u...hepi bufday 2 aien...hehehe kteorg celebrate bufday aien kt d'anjung...hapening gler semua org nyanyi bufday song kt dia...pas tue kegilaan kami bergambar smpi stiap sudut kami amik gmbr..org kt kdai tue tgk sjo hahahaha...pas tue acara diteruskn dgn men teka tjuk lgu kt dataran..group aku, zack, ary, anis n syera menang mnewas kn si loooooossseeeeeeerrrrrrrrrrr hahahahahaha

haaa demam......  

Posted by: afeq

demam, batok, sesema adoiiiiiyaiii pakage dtg nyer..x larat rase nyer..tgh cuti mid term demam plak..ptong btol lah..dah bis cuti pon demam x baik lg..haaaaacccummmmm....